Regnskapstjenester 

Det er mange ulike grunner til at et foretak vil kunne ha behov for eksterne regnskapstjenester. Kanskje vil egen regnskapsansvarlig måtte fokusere på andre oppgaver og prosjekt i en periode og dermed vil ha lite tilgjengelig tid. Kanskje har ikke foretaket nok kapasitet til å håndtere alle regnskapsoppgaver internt. Eller kanskje det rett og slett er ønskelig å sette bort alle regnskapsoppgaver til en profesjonell ekstern aktør og dermed ikke har behov for en intern regnskapsansvarlig.

Det som er sikkert er at det er en avgjørelse som kan spare ditt foretak for mye tid og penger. Vi har profesjonelle og kompetente autoriserte regnskapsførere i vårt team som vil gjøre sitt ytterste for å sikre topp kvalitet på alle regnskapstjenester.

Du lurer kanskje på hva som faller inn under regnskapstjenester. Vi hjelper med alt fra rådgivning til skatteoptimering, og nedenfor har vi samlet et knippe av mulige oppgaver som ditt foretak trygt vil kunne overføre til oss:

  • Lønns- og skatteberegning - Vi utfører lønnsberegning og all dokumentasjon samt skatteberegning i den forbindelse.
  • Skatt - I henhold til ditt foretaks spesifikasjoner gir vi råd angående skattebetaling med mål om å bidra til å begrense denne og unngå straffeskatt for uriktig betaling.
  • Fakturering - Vi skriver faktura, sender dem ut, og følger opp til disse er betalt.
  • Årsoppgjør og rapportering - Vi lager årsoppgjør for foretak i henhold til norsk lovgivning. Vi utarbeider også finansregnskap for investorer og alle andre rapporter ut fra forespørsel.
  • Foretaksregistrering - Vi tar oss av alle nødvendige dokumenter for foretaksregistrering. Vi gir også råd om alle spørsmål i forbindelse med regnskapsføring for den relevante foretakstypen.

Det kan være vanskelig å finne gode regnskapsførere og å evaluere kvaliteten på arbeidet som blir gjort. Du vil ikke overføre ansvar til en regnskapsfører som ikke leverer i tide, kvalitetssikrer sitt arbeid eller har full oversikt over alle lover og regler.

Du kan senke skuldrene hos oss. Vi forplikter oss til å utføre alle regnskapstjenester profesjonelt, slik at du kun trenger å konsentrere deg om ditt foretaks hovedgeskjeft.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale i dag!

Ønsker du et uforpliktende møte eller har spørsmål?